WIE ZIJN WIJ?

Wil&MarWij zijn Marlie & William Notté.

 

Echte Bourgondiërs. Genieten van het leven is ons motto en daar hoort lekker eten zeker bij !

Toen Lenie Hoeben stopte met haar zaak aan de Bocholterweg wilden wij deze al overnemen. Voor ons was dit echter niet het juiste moment. Maar de droom bleef !

Tijdens een wandeling in april 2014 liepen wij  langs het pand naast Soudant Herenmode.

En alle puzzelstukjes vielen in elkaar…….

 

William:

Na een periode bij defensie en  allerlei uitzendbureaus ben ik bij de Sligro gaan werken.

Aangenomen als orderpicker heb ik mezelf opgewerkt tot versmanager. Het adviseren van de lokale horeca was een van mijn taken. Hier heb ik de kennis opgedaan van de snacks en de vele merken. Na 6,5 jaar was ik op zoek naar een andere uitdaging.

Als bijna 20 jaar ben ik nu werkzaam als ambulancechauffeur bij de AmbulanceZorg Limburg-Noord. Daarnaast ben ik 20 jaar lid geweest van de Weerter brandweer!

Het werk op de ambulance doe ik nog steeds met veel plezier.  Maar die extra uitdagingen…….

Zo zijn wij per 1 januari 2020 gestart met onze eigen mobiele friture met de toepasselijke naam ” Frietje Speciaal”. Speciaal voor u !                                              De succesformule hiervoor is :

Bourgondische inslag + gastvrijheid + kwaliteit ! Kijk voor meer informatie op www.frietjespeciaal.com

Ik probeer ook zoveel mogelijk zelf te doen. Het maken van een website, administratie en marketing. Ik was er nog nooit mee bezig geweest. Gelukkig leer ik snel en met hier en daar wat hulp gaat het zeker goed komen !

 

Marlie :

Met een kappersdiploma op zak heb ik veel baantjes gehad. Van interieurverzorging tot productiewerk, van haren knippen tot horeca.

Mijn laatste werkgever was Kijkshop bv. Ik heb altijd al een eigen zaak willen hebben. Dat is er nu van gekomen !

 

 

 SAM_1563

 SAM_1562